Powered by OceanCross
Wilt u een prijsopgave? Vraag een offerte aan
Powered by OceanCross
Wilt u een prijsopgave? Vraag een offerte aan
Powered by OceanCross
Wilt u een prijsopgave? Vraag een offerte aan

Camper inbouw

Bij Rijks Techniek worden uw wensen voor camper inbouw werkelijkheid. Door goed te luisteren, een accurate planning en persoonlijk advies zorgen we ervoor dat uw camper volledig naar wens wordt ingebouwd en u met veel plezier op pad kunt.

Camper dakluik inbouwen

Ventilatie in uw camper is belangrijk. Bijvoorbeeld ter verkoeling in de zomer. Maar ook voor het voorkomen van condens in de winter. Ook zorgt het daglicht voor een fijner gevoel in uw camper of expeditietruck. Daarom kunt u bij Rijks Techniek allerlei soorten camper dakramen laten inbouwen.

Bij het kiezen van het juiste dakraam spelen veel factoren een rol. Voor alle wensen hebben wij iets in ons assortiment en garanderen u een professionele montage.  Ook is het mogelijk om dak ventilatoren te laten installeren.

Bij installatie zorgen wij ervoor dat uw dakramen goed worden ingemeten en afgekit. Dit voorkomt lekkages. Bovendien behandelen wij uw carrosserie na uitzagen zodat u zich geen zorgen hoef te maken over roest. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven voor camper raam inbouw.

Dakraam

Installatie of vervanging van Dometic / Seitz dakramen in verschillende uitvoeringen en maten. (met/zonder geforceerde ventilatie, slinger of elektrische bediening) zoals:
• Mini Heki Plus • Heki 1 • Heki 4Plus
• Mini Heki-stijl • Heki 3Plus

 

Dakventilatie

Installatie of vervanging van Dometic, Fantastic Vent, Fiamma dakventilatoren. bijv.:
• Dometic Fantastic Vent 7350
• Fiamma Turbovent
• enzovoort.


Standkachel inbouwen camper

Een standkachel kan van grote meerwaarde zijn in uw camper. Een standkachel is een verwarming op diesel in uw voertuig die op ieder gewenst moment aangezet kan worden. Ook als het voertuig stil staat. De voordelen van een standkachel zijn:

  • Comfort tijdens koude kampeerdagen en nachten
  • Minder last van condens in de camper en dus ook minder kans op roest
  • Zeer efficiënt verbruik en niet afhankelijk van walstroom
  • Op afstand inschakelbaar (optioneel) dus ook handig voor het voorverwarmen van het voertuig

Een standkachel heeft 12V stroom en diesel nodig om te werken. Daarnaast heeft het een luchtaanvoer en uitlaat. Optioneel worden standkachels geleverd met een dieseltankje maar het meest gebruiksvriendelijke is om de kachel aan te sluiten op de dieseltank van de camper. Zo hoeft u de standkachel niet zelf bij te vullen. Wij installeren de standkachel zo dat de hoofdtank altijd genoeg diesel overhoud om mee te rijden.

Voor de veiligheid is het van groot belang dat de standkachel vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij lekkages is er een kans op koolmonoxide vergiftiging. Ook kan de uitlaat heel heet worden. Daarom helpen wij u graag bij het veilig en vakkundig inbouwen van uw standkachel.

Onderdeel van OceanCross

Rijks Techniek © Ontwikkeld door Heroo Media

Rijks Techniek © Ontwikkeld door Heroo Media