Powered by OceanCross
Wilt u een prijsopgave? Vraag een offerte aan
Powered by OceanCross
Wilt u een prijsopgave? Vraag een offerte aan
Powered by OceanCross
Wilt u een prijsopgave? Vraag een offerte aan

Camper elektra

In onze werkplaats in Arnhem voeren we de installatie uit van elektra aan uw camper. Zoals achteruitrij camera’s, warm en koud water, standkachel verwarming, complete elektrische installatie’s,  (Victron) omvormer / laders en zonnepanelen, evenals andere accessoires zoals de montage van een dakluik of het vergroten en oplossen van lekkages aan bestaande dakluiken. Wij maken gebruik van een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, die wij u ook in onze online shop kunnen aanbieden.

Of u nu met uw camper, caravan, expeditiewagen, servicewagen of verkoopwagen bij ons komt, wij beloven u: alle werkzaamheden worden vakkundig en volgens moderne normen uitgevoerd.

De focus ligt op individueel advies. Elke kampeerder is anders. De eisen aan uitrusting zijn heel verschillend. Dit is precies waar we beginnen met het bepalen van het juiste concept voor uw behoeften in overeenstemming met de haalbaarheid op het voertuig.

Huishoudaccu camper inbouw

Wilt u extra apparaten in uw camper gebruiken? Dan is het belangrijk dat u een huishoud accu in uw camper laat installeren als tweede accu. De huishoud accu wordt gebruikt als u stil staat voor apparaten zoals een koelkast, opladen van mobiele telefoons en het is zelfs mogelijk om deze accu te gebruiken voor een televisie, verwarming of laptop met 230 volt. Hiervoor heeft u wel veel capaciteit nodig.

De huishoud accu voorkomt dat de start accu leeg loopt tijdens het gebruik van uw apparaten. Zo weet u altijd zeker dat u de volgende dag weer weg kunt rijden met uw startaccu. Een huishoud accu kan worden opgeladen tijdens het rijden, via de walstroom van een camping of met zonnepanelen. Voor het opladen tijdens het rijden installeren wij een accu-scheider maar wij kunnen ook helpen met de installatie van zonnepanelen op uw camper.

Omdat er grote hoeveelheden stroom door kabels gaan bij dit soort installatie’s is het van belang dat dit veilig wordt geïnstalleerd met de juiste dikte kabels en zekeringen met het juiste vermogen. Door onze jarenlange ervaring in elektra kunt u veilig op weg na installatie van Rijks Techniek. Ook bent u ervan verzekerd dat u een optimale hoeveel stroom naar uw apparaten krijgt.

Installatie 12v camper verlichting

Het installeren van camper verlichting die werken op 12v is een geweldige manier om het interieur van uw busje op te fleuren wanneer natuurlijk zonlicht niet voldoende is.

12v- en USB-poorten

Het hebben van ten minste één paar USB- en 12v-aansluitingen is van onmisbaar belang. Met stopcontacten als deze zijn er zoveel verschillende elektrische apparaten die je van stroom kunt voorzien. Van uw smartphones tot tablet, 12v-koelkasten, USB-propaandetectoren, camera’s. De lijst is eindeloos.

Camper compressor koelkast

Een 12v-compressor-koelkast of koelbox is een ondergewaardeerd apparaat in veel campers. Compressor-koelkasten van goede kwaliteit zijn niet goedkoop en kunnen waardevolle ruimte innemen in een busje. Maar het hebben van een koelkast is praktisch een noodzaak als je van plan bent om langdurig in een camper te reizen. Vergeleken met goedkopere absorptie koelers, houdt het hebben van een goede 12v-koelkast je eten 24/7 koel, elimineert het de noodzaak om elke 2-3 dagen naar ijs te zoeken.